0
В корзині немає товарів

Ергономіка потрібна, ергономіка важлива, чи порятунок для тих, хто працює сидячи

Чи замислювалися ви, скільки часу може людина без шкоди для організму сидіти? Найімовірніше, так.

Сидячий спосіб життя — одна з головних причин багатьох захворювань, включаючи проблеми з серцем, зайвою вагою, мігренню, проблеми із зором, порушенням опорно-рухової системи, викривленням постави та депресією.

Ергономічне крісло — знахідка для тих, хто працює сидячи. І це зовсім не примха, чи данина моді. Адже вчені та медики сходяться в єдиній думці, що робоче місце повинно бути максимально зручним, комфортним і індивідуально-підібраним. До того ж хворобу легше та економніше попередити. Фахівці компанії KULIK SYSTEM вирішили це питання раз і назавжди, розробивши унікальні інтелектуальні крісла.

Головна концепція крісел KULIK SYSTEM — запатентована фірмова ергономіка, яка точно повторює анатомічні контури Вашого тіла. Ви назавжди забудете про втому і дискомфорт, як результат — прилив життєвих сил, енергії та збільшення працездатності.

Симбіоз 5-зональної системи підтримки хребта та адаптивного інноваційного механізму MultiSynchro з безліччю індивідуальних налаштувань створюють переворот у відчутті абсолютного комфорту. Тепер — це не ілюзія, а досяжна реальність.

Для повноцінного здорового комфорту фахівці у сфері ергономіки рекомендують використовувати комплексне рішення по оснащенню робочого простору і зон відпочинку. Ідеальним рішенням в цьому питанні є ергономічні дивани з поперековою підтримкою та антибактеріальним покриттям, ергономічні крісла і регульовані за висотою столи.

KULIK SYSTEM — розумні ергономічні меблі для дому та офісу!

Office_chair_Royal_Student_Interio

Батькам на замітку

Формування правильної постави починається з самого дитинства і триває все життя. Саме в шкільному віці, коли у дітей спостерігається стрімке зростання кісткової і м'язової маси, найчастіше вони набувають викривлення хребта. Це пов'язано з відсутністю правильно сконструйованого крісла з урахуванням анатомічних особливостей дитячого організму.

Дитячі крісла KULIK SYSTEM — це справжня знахідка для дбайливих батьків. Вони сприяють формуванню правильної постави, застерігають від розвитку сколіозу, збільшують концентрацію уваги школяра та покращують уяву.

Screenshot_2.png


Поділитися з друзями: