0
В корзині немає товарів

Як зберігати здоров'я і попередити хвороби

Нові технології та розвиток науково-технічного прогресу до основи змінюють уклад життя людства. Якщо ще якихось 200 років тому левова частка людей працювала у сфері сільського господарства, то зараз відбувається масова міграція в міста. Минуло ще 100 років і сфера послуг в розвинених країнах світу забезпечує більшу частку ВВП, ніж виробництво або аграрний сектор. Все це призводить до змін не тільки рівня достатку. З'являються нові звички, поведінкові моделі, змінюється зовнішній вигляд людини та навіть її хвороби.

Хто б міг подумати, що сидячий спосіб життя може стати однією зі смертельних загроз. За даними дослідження, опублікованого в спеціалізованому медичному виданні American Journal of Preventive Medicine, майже 4% всіх випадків смерті у світі пов'язані з тривалим сидінням. Причому найбільшій загрозі піддаються люди, які проводять в положенні сидячи понад 3 годин на день. Іншими словами — майже кожен. В середньому доросла людина «сидить» 4 -7 години в день. Здавалося б, не так вже й багато. Ось тільки кожні 60 хвилин, проведені, наприклад, за переглядом фільму, скорочує життя на 22 хвилини. А тим, хто весь час сидить впродовж робочого дня, доведеться змиритися зі зниженням тривалості життя на 2-7 років.

Небезпека сидячого способу життя полягає в тому, що він призводить до виникнення безлічі небезпечних захворювань, які з часом призводять до серйозних проблем зі здоров'ям. У це складно повірити, але звичайний стілець призводить як мінімум до 7 різних недуг. У їх числі — надмірна вага, запалення простати у чоловіків, виникнення остеохондрозу та радикуліту, різні захворювання кишково-шлункового тракту та навіть нестача кисню. На думку медиків, при сидячому способі життя спостерігається неузгодженість і дисфункція практично всіх систем і органів. Виникає венозний і лімфатичний застій в органах малого таза, часто при збігу деяких інших факторів призводить до порушення чоловічої та жіночої репродуктивних сфер з усіма випливаючими наслідками. При сидячому способі життя підвищується стомлюваність, демотивація і депресія. Висновок, на перший погляд, очевидний. Потрібно менше сидіти та більше рухатися. Але, на жаль, від сидячого способу життя позбутися дуже складно, а часом і неможливо. За статистикою, найбільший ризик зіткнуться із захворюваннями випадає на дітей та людей старшого віку. Яким же чином можна мінімізувати або запобігти появі недуг в цьому випадку?

Меблі з користю

Уникнути можливих проблем зі здоров'ям дозволяють ергономічні крісла. Вони зберігають правильну гарну поставу, підвищують працездатність і запобігають захворюванням хребта. Зараз на ринку представлена величезна кількість компаній, які позиціонують себе як виробники ергономічних меблів або навіть медичних крісел. Але, на жаль, найчастіше це не більше ніж данина моді, спроба привернути до себе увагу і якомога більшу кількість потенційних покупців.

В реальності на ринку представлено не так вже й багато виробників, що спеціалізуються саме на ергономічних меблях. Один з лідерів цього сегменту — KULIK SYSTEM, бренд завоював репутацію надійного виробника в усьому світі. На відміну від багатьох своїх конкурентів KULIK SYSTEM може похвалитися патентами на відповідність вироблених крісел стандартам ергономічності та висновками медичних установ про якість продукції і її вплив на здоров'я людини. Інститут травматології та ортопедії Академії медичних наук України провів навіть спеціальне дослідження з метою з'ясувати реабілітаційні та профілактичні властивості крісел KULIK SYSTEM. «Крісла для щоденного використання вдома і в офісі, які часто зустрічаються в продажу, як правило, не використовують функції профілактичного пристрою, а тим більше реабілітаційної дії», — зазначають медики. Водночас на їхню думку, у крісел KULIK SYSTEM, які використовувалися в дослідженні, були відзначені істотні переваги. «Користуючись цими кріслами, співробітники інституту відзначили відсутність звичного дискомфорту при тривалому сидінні в грудному і поперечному відділеннях хребта», — сказано в дослідженні. Крім того, медики зафіксували значно меншу стомлюваність і істотне зниження больових відчуттів в м'язах при тривалому сидінні. «Вважаємо, що крісла з такою формою спинки та сидіння, а також системою різних регулювань, може бути ефективним технічним рішенням для функції правильної, рівної постави». — прийшли до висновку представники Інституту травматології та ортопедії. KULIK SYSTEM також отримала позитивні висновки Інституту урології та медичного центру «Мануал +».

Так в чому ж полягають особливість фірмової ергономіки? Головна концепція крісел KULIK SYSTEM — це запатентована система підтримки, корекції та реабілітації хребта, а також індивідуальність стилю, яка раз і назавжди змінить ваше розуміння комфорту для хребта та уявлення про правильне крісло в цілому! Кожне крісло має 5 продуманих до дрібниць зон контролю функціонування всього організму, кожен сантиметр крісла ідеально виконує поставлене перед ним завдання. Унікальна система підтримки грудного відділу, дозволить Вам дихати на повні груди, що сприятливо вплине на розумовий процес і працездатність, ви з легкістю впораєтеся навіть з найскладнішими завданнями.

Система підтримки поперекового відділу значно знизить навантаження на хребет, що позитивно вплине на роботу організму і вашу зручність. Відпочинок забезпечує ексклюзивна система зниження навантаження на куприк, вона являє собою поглиблення, яке знижує тиск маси тіла, завдяки чому, ви не будете відчувати напруги навіть при тривалому сидінні. Контроль правильного положення таза, також спрямований на підвищення зручності та максимальне усунення дискомфорту, ця система стабілізує ваше становище в кріслі та покращує кровообіг в органах малого таза. Унікальна система циркуляції повітря забезпечує вільний доступ повітряних потоків в області органів малого таза, підтримує комфортну температуру, запобігаючи перегріванню. Це ще одна важлива особливість анатомічної конструкції крісел KULIK SYSTEM. Надважлива деталь в конструкції крісел.

KULIK SYSTEM — наповнювач, виконаний із суцільнолитого формованого еластомеру. Цей високотехнологічний матеріал застосовується в авіа та автомобілебудуванні. Його головні переваги — надійність, гіпоалергенність. Він «дихає» і легко відновлює форму. Завдяки симбіозу хромованої хрестовини та надійних роликів, забезпечується додатковий комфорт, а також надійність конструкції крісла. Одна з важливих особливостей ергономічних крісел — можливість регулювати положення спинки та висоту сидіння. Крісла KULIK SYSTEM обладнані мультифункційним механізмом MultiSynchro, що дозволяє відрегулювати кожен сантиметр крісла під ваш зріст і вагу.

KULIK SYSTEM — єдиний виробник на ринку ергономічних офісних крісел, який дозволяє своїм клієнтам змоделювати крісло своєї мрії, завдяки унікальному інтерактивному конфігуратору, вибрати потрібну комплектацію, кольорову гаму і персоналізувати його вишивкою, кристалами Swarovski або комбінацією декількох кольорових рішень. Все більше людей піклуються про своє здоров'я, рідних і близьких людей. KULIK SYSTEM повною мірою розділяєте ці цінності, надаючи своїм покупцям можливість істотно мінімізувати, а то й зовсім уникнути найбільш поширених захворювань. Розумні ергономічні крісла KULIK SYSTEM.

Головна концепція крісел KULIK SYSTEM — це запатентована система підтримки, корекції та реабілітації хребта.

allineare-la-colonna-vertebrale-780x470.jpg

Поділитися з друзями: