0
В корзині немає товарів

Переїзд в новий офіс: працюємо над приміщенням, в якому хочеться працювати

Це справа вкрай клопітка. Особливо, якщо ви встигли гарненько обжитися на колишньому місці. Скільки грошей зароблено за цими столами та скільки годин проведено за розмовами на дивані в зоні відпочинку! Стелажі під зав'язку набиті архівними документами, а стіни знизу доверху обвішані дипломами. А тепер всі меблі потрібно звільнити, розібрати, перевезти та знову зібрати. Або, може, не потрібно?

Організація офісного переїзду

Отже, ваша компанія починає новий етап свого життя. Сприймайте переїзд офісу саме в такому ключі та ніяк інакше. Новий простір — привід для перезавантаження всього: від іміджу до підходу до роботи. Часом, тільки глянувши на себе по-новому, можна продовжити рух вперед. А старі меблі — останнє, що в цьому допоможе.

Якщо ви все ж вирішили розлучитися з ними у зв'язку з переїздом офісу, вони, на жаль, не зникнуть за помахом чарівної палички. Чи відволікати з цього приводу кваліфікованих співробітників — питання риторичне. Розумна організація переїзду офісу — це коли ви звертаєтеся в компанію, яка не тільки створить ідеальний дизайн-проект, допоможе правильно обставити кабінети, а й утилізує старі меблі.

Підготовка нового приміщення

Воно напевно відрізняється від старого розмірами, плануванням і дизайном. Тому вдалий переїзд компанії в новий офіс передбачає ретельний попередній аналіз. Говорячи просто, ви повинні зайти в порожнє приміщення та уявити його вже обставленим і заселеним, щоб майбутня планування була продумана до дрібниць.

Заздалегідь чітко визначтеся з вимогами до всіх аспектів: від дизайну до освітлення. Проаналізуйте переваги та недоліки колишнього приміщення. Реалізуйте на новому місці перші та виключіть другі.

Крім того, одна справа вирішити, як облаштувати кабінет в офісі, і зовсім інша — правильно розмістити відділи, коли в розпорядженні цілий поверх, або ж створити ідеальне зонування величезного загального простору.

Хто яке приміщення займе, повинні диктувати не тільки розміри кабінетів. Розмістіть взаємодіючі відділи поруч, а переговорну і кімнату відпочинку — в центрі, тим самим позбавивши співробітників від зайвих переміщень. Якщо вибираєте OPEN SPACE, ваш пріоритет — грамотне зонування.

Облаштування офісного приміщення

Переїзд офісу компанії нарешті входить в завершальну стадію. Вирішивши не тягнути в нове життя старе барахло, ви повинні придбати з такої нагоди нові меблі. Обов'язково ергономічні та бажано оформлені в одному стилі. Адже правильно облаштувати офіс — значить забезпечити співробітникам умови для максимально ефективної роботи.

Стильні корпусні меблі для офісу, ергономічні крісла, позбавляють від болю в шиї та попереку, столи для роботи, комфортні офісні дивани для повноцінного відпочинку — ось кращий спосіб показати співробітникам, що їх цінують. Вважайте це не витратами, а інвестицією в персонал.

Так, з одного боку, розумне облаштування офісу зажадає зусиль, часу і фінансів. З іншого - ви подбаєте про робочий інтер'єр один раз, а клімат в колективі та результативність співробітників покращаться на довгі роки.

Pereezd_1066x800_25-01-19_UKR.jpg

Поділитися з друзями: