0
В корзині немає товарів

ЗДОРОВІ ДІТИ - ЩАСЛИВІ БАТЬКИ

Подбати про правильну поставу вашої дитини з раннього віку.

У процесі навчання в школі рухова активність істотно знижується, велику кількість часу дитина проводить сидячи. Чи знаєте ви, що вже в початкових класах діти проводять в сидячому положенні в середньому 10 годин щодня?

Сьогодні, в епоху розвитку суспільства знань, і в школі, і у вільний час діти та підлітки все частіше займаються і грають в закритих приміщеннях. Як результат, головні болі, неправильна постава та інші неприємні наслідки, які очікують їх в майбутньому.

На жаль, навіть базові правила забезпечення оптимального положення тіла дитини в процесі навчання і розваг часом просто ігноруються. У той час, як продумана ергономіка в офісах вже давно стала повсякденністю.

Якщо запитати у дітей, скільки часу вони витрачають на підготовку домашніх завдань, вони майже завжди дадуть відповідь: «Занадто багато». Якщо вірити статистиці, кожна дитина витрачає на домашню роботу в середньому 7800 годин, причому цей час постійно збільшується. Згідно з нещодавно проведеним дослідженням, 35-40% всіх дітей у віці від 4 до 15 років мають неправильну поставу, 27% страждають від хронічного напруження м'язів, болю в спині, головних болів або порушень кровообігу в ногах. Найбільш часта причина цього — неправильне сидяче положення, обумовлене непродуманим дизайном меблів. У розв'язанні проблеми допомагає ергономіка — наука про організацію робочого простору. Важко переоцінити важливість застосування цих ідей при виробництві меблів для дітей.

Однак для того, щоб діти та підлітки росли здоровими, необхідні сприятливі умови. Фахівці компанії KULIK SYSTEM пройшли довгий шлях, прагнучи створити такі умови: працюючи разом з експертами з ергономіки, експертами-ортопедами, батьками та дітьми, вдалося розробити ергономічні дитячі крісла, які поступово зростають разом з вашою дитиною. C кріслами KULIK SYSTEM дитині буде зручно і приємно вчитися, займатися своїми улюбленими справами, сидіти комфортно та анатомічно правильно без шкоди для здоров'я.

Дитячі крісла KULIK SYSTEM — справжня знахідка для дбайливих батьків. Конструкція крісла точно повторює анатомічні контури тіла дитини, сприяє формуванню правильної постави та запобігає розвитку сколіозу. Крім цього, вони здатні збільшити концентрацію уваги школяра, поліпшити розумовий процес і підвищити відсоток засвоєння інформації. Це забезпечує унікальна запатентована ергономічна система, яка контролює п'ять основних зон організму, рівномірно розподіляє навантаження на хребет. В результаті дитина відчуває себе комфортно, навіть якщо дуже довго засиділась за виконанням завдань, творчістю або грою на комп'ютері.

KULIK SYSTEM — розумні ергономічні крісла для вашого чада!

Perelom_pozvonochnika_kompressionnyy_u_detey_-_simptomy__lechenie__reabilitaciya_1.jpg

Поділитися з друзями: