0
В корзині немає товарів

Як вибрати ортопедичне крісло

Неважливо чи працюєте ви в шумному офісі або затишних домашніх умовах, десятки годин за комп'ютером все одно дають про себе знати. Цифрові технології переслідують нас всюди, намагаючись спростити повсякденні завдання, але цим створюючи низку нових проблем. Малорухливий спосіб життя перевіряє наш організм на витривалість не менше, ніж важка фізична праця. Додайте до цього постійний стрес і ваша ефективність остаточно зведеться до нуля.

Саме крісло є основним елементом будь-якого простору, а від його надійності, практичності та функціональності залежить ваше здоров'я та продуктивність роботи. Як вибрати ортопедичне комп'ютерне крісло для дому та офісу? На це запитання ми відповімо далі.

Для початку варто сказати, що сучасний ринок володіє величезним асортиментом крісел. Вони відрізняються між собою формою, дизайном та кількістю регулювань, але найголовнішою відмінністю можна сміливо назвати їхній ступінь впливу на організм людини.

Чому вам потрібне ортопедичне крісло

Базові моделі можуть забезпечити лише зручність, тоді як ортопедичні комп'ютерні крісла покликані коригувати різні викривлення постави та розв'язувати проблеми, що вже існують. Даний вид крісел має жорсткий каркас і велику кількість регулювань, щоб ідеально адаптуватися до анатомічних особливостей свого власника.

Якщо ми вибираємо правильне ортопедичне крісло для комп'ютера, воно здатне значно покращити якість нашого життя та змінити звичне розуміння комфорту. Сучасна модель може:

  • Скоригувати наявні викривлення та сформувати гарну поставу;
  • Допомогти зберегти правильне положення тіла протягом дня;
  • Знизити та рівномірно розподілити навантаження на м'язи спини;
  • Нормалізувати систему кровообігу та кровоносний тиск;
  • Стабілізувати ритм дихання;
  • Налагодити роботу внутрішніх органів;
  • Усунути ризик розвитку серйозних захворювань хребта;
  • Збільшити ефективність роботи вдвічі;
  • Поліпшити емоційний стан та розумовий процес;
  • Оптимізувати робочий простір.

Усе це можливе лише в тому випадку, якщо крісло відповідає вашим індивідуальним потребам. Але як вибрати потрібну модель? Ви дізнаєтеся про це далі.

Як вибрати найкраще ортопедичне крісло

1. Надійна конструкція

Ортопедична модель повинна мати міцний каркас з хромованого металу, який точно повторює природні лінії вашої спини. Спеціальна форма крісла забезпечує необхідну підтримку 5 хребетним відділам та забезпечує тілу здоровий комфорт. Види ортопедичних крісел за конструкцією поділяються на:

  • Дитячі – малогабаритні моделі з каркасом середньої жорсткості;
  • Дорослі – великі моделі з жорсткішим каркасом, який може витримати до 120-и кг.

2. Велика кількість регулювань

Розумні механізми допомагають кріслу ідеально підлаштовуватися під конкретні параметри власника (вага і зріст) і гарантувати зручність і безпеку в процесі сидіння. Перед тим, як остаточно зрозуміти яке ортопедичне крісло вибрати, дізнайтесь, чи мають запропоновані моделі наступний перелік налаштувань:

  • Регулювання висоти та нахилу окремих елементів крісла – спинка, сидіння, підголів'я, підлокітники;
  • Контроль жорсткості гойдання та глибини посадки;
  • Вбудовані системи антишок та сихромеханізм.

3. Зносостійкі матеріали

Оббивка може бути будь-якого типу, але вона повинна зберігати свій первісний вигляд і властивості протягом тривалого часу. Усі матеріали, які використовує компанія Kulik System, підлягають регулярному тестуванню та мають відповідні сертифікати якості європейського зразка. Ви можете вибрати ортопедичне крісло для дому чи офісу з таким оббивним матеріалом, як:

  • Азур. Універсальна тканина нового покоління, що передбачає велику різноманітність кольорів. Натуральна бавовняна основа надає відчуття тепла та затишку.
  • Екошкіра. Сучасний аналог натуральної. Вона досить еластична і приємна на дотик. Перфорований варіант чудово пропускає повітря та забезпечує відмінну терморегуляцію.
  • Антара. Штучна замша, що надійно захищена тефлоновим покриттям. Дуже стильний матеріал, який є простим у догляді.
  • Натуральна шкіра. Вічна класика та справжня розкіш. Може бути виконана із тисненням під екзотичні види тварин. Крісло з такою оббивкою надасть вашому інтер'єру елегантності.

Кожна модель Kulik System має особливий дизайн, який має підкреслити стиль свого власника. Але якщо ви ставите питання, як вибрати ортопедичне комп'ютерне крісло з унікальним дизайном? Відповідь проста – створити його з нуля самостійно.

На нашому сайті ви зможете особисто спроєктувати дизайн крісла, перейшовши до розділу “Конструктор”. У ньому ви зможете вибрати відповідну модель, підібрати тип оббивки та прикрасити поверхню виробу на свій розсуд. Декоративний шов, інкрустоване каміння Swarovski або авторське лого зроблять ваше крісло по-справжньому ексклюзивним. Фірмова емблема буде особливо доречною прикрасою, якщо ви вирішили вибрати ортопедичні крісла для офісу.

На завершення

В пошуках ідеальної моделі ви можете завітати в один з наших локальних спеціалізованих магазинів Kulik Systemу своєму місті. Освідчені консультанти нададуть вам професійне обслуговування та опираючись на власний досвід і головні правила вибору ортопедичних крісел, допоможуть мудро розпорядитися бюджетом і обрати бездоганний варіант.

Додатково існує можливість оформити замовлення меблів на нашому сайті, а всі важливі питання уточнити у менеджера за телефоном.

Image00001.png

Поділитися з друзями: